e bannerespaEΤΠΑ728X90

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

icons gia site 01ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ

Ο Δημήτρης Πυλαρινός γεννήθηκε το 1974. Σπούδασε στο αμερικάνικο κολλέγιο Ανατόλια.Είναι πτυχιούχος ΟΔΕ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εκπόνησε ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο του TEMPLE στη Φιλαδέλφεια, το Παρίσι και το Τόκυο. Χειρίζεται άριστα την αγγλική γλώσσα. Εργάστηκε στην αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών ΚΟΥΚΟΥ στην οποία διαχειρίστηκε την επικοινωνία, την ανάπτυξη νέων πρότζεκτ και κυρίως το μάρκετινγκ και την υλοποίηση του. Παράλληλα εργάστηκε στην άλλη οικογενειακή επιχείρηση, τη διαφημιστική ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ. Ασχολήθηκε με τον στρατηγικό σχεδιασμό και το μάρκετινγκ μεγάλων εταιριών, την επικοινωνία και την υλοποίηση της.Σήμερα διευθύνει την Δ.ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη παραγωγικών τομέων της οικονομίας, αλλά και στο σχεδιασμό εκδόσεων.

 

icons gia site 02ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΟΥΔΟΥΡΗΣ

Ο Πασχάλης Μουδούρης γεννήθηκε το 1958 στη Σωζόπολη Χαλκιδικής. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στη σχολή Δημητρέλη (1976-1978) αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής στη Λέσχη Γραμμάτων και Τεχνών της Θεσσαλονίκης. Το 1981-1982 συνεχίζει τις σπουδές στην Αθήνα στη σχολή Βακαλό με αντικείμενο την γραφιστική.

Το 1985 για έξι μήνες παρακολουθεί σαν ακροατής μαθήματα ζωγραφικής στην καλών τεχνών του Παρισιού. Το 2009-2011 σπουδάζει για 3 χρόνια στο θεατρικό εργαστήρι ‘’Θέσπις’’.

Επαγγελματική εμπειρία: 28 χρόνια στο χώρο της διακόσμησης και της γραφιστικής ιδιαίτερα, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς (Βρυξέλλες για το περίπτερο του ΟΑΕΔ με θέμα την εργασία, αφίσες και λογότυπα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και Δράμας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για το σχεδιασμό του σήματος και της εταιρικής ταυτότητας κλπ), συνεργασίες με διαφημιστικές εταιρίες (Ρroline- καμπάνια για την ΕΡΤ3 – 100 χρόνια πολιτικής αεροπορίας κλπ), επίσης διδακτική εμπειρία στις σχολές North College, Ξυνή στην γραφιστική, στα ΚΕΚ Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.

Ασχολείται ιδιαίτερα με την επιμέλεια εκδόσεων. Έχει στο ενεργητικό του πλήθος εντύπων ανάμεσα στα οποία και τουριστικά έντυπα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς προ ετών.

Παράλληλα ασχολείται με την ηθοποιία και γενικότερα την τέχνη της αναπαράστασης και αξιοποιεί τα επιτεύγματα συναφών τεχνών.

 

 

icons gia site 05ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Client Service

Η Αποστολία Παπαντωνίου γεννήθηκε το 1973 στη Γερμανία όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε οικονομικά στο τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με κατεύθυνση Οικονομικής των Επιχειρήσεων από το 1994-1998. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Το 1998 εργάστηκε στην εταιρία κλιματισμού Αθανάσιος Παπανικολάου στο λογιστήριο. Το 2001 εργάστηκε στην διαφημιστική εταιρία ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΕΠΕ αρχικά ως υπεύθυνη του τμήματος δημοσιεύσεων ισολογισμών και αργότερα στο τμήμα διαφήμισης & πωλήσεων. Γνωρίζει γερμανικά επιπέδου C2: Grosses Deutsches Sprachdiplom του Goethe-Institut. Σήμερα εργάζεται στη διαφημιστική εταιρία «Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» προσφέροντας τις υπηρεσίες της στον τομέα της επικοινωνίας και των πωλήσεων.

 

 

icons gia site 06ΒΕΤΑ ΠΛΙΟΥΣΗ

Η Βέτα Πλιούση γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει μόνιμα.
Το 1970 εργάστηκε στην εξαγωγική εταιρία χάλκινων ειδών ΑΙΘΡΑ ΑΕ ως γραμματέας.
Το 1990 εργάζεται στην διαφημιστική εταιρία ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΕΠΕ αρχικά στην γραμματειακή υποστήριξη και αργότερα αναλαμβάνοντας θέση υπεύθυνης διοίκησης.
Σήμερα εργάζεται στη διαφημιστική εταιρία «Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» προσφέροντας την πείρα και τις οργανωτικές της ικανότητες στον δημιουργικό τομέα της εταιρίας, ως υπεύθυνη του τμήματος διοίκησης προσωπικού κι επικοινωνίας.

 

  

icons gia site 08ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ

Γραφίστρια 

Η Κυρμανίδου Κυριακή γεννήθηκε το 1991. Σπούδασε οικονομικά στη σχολή Εμπορίας & Διαφήμισης - Marketing του ΑΤΕΙΘ (2009-2014). Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας. Το 2014 - 2015 συνέχισε τις σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την γραφιστική. Γνωρίζει αγγλικά επιπέδου LOWER (michigan), ενώ ταυτόχρονα χειρίζεται άψογα ηλεκτρονικά προγράμματα όπως: Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign, Dreamweaver, Premiere,Animate-Flash), Corel Draw, Microsoft Office, SPSS. Παράλληλα ασχολείται με το σχέδιο και το βιολί σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Εργάστηκε σε φωτογραφεία όπως: η FUJI - Technofilm, Eleven και Underground ως γραφίστρια και φωτογράφος. Σήμερα εργάζεται στη διαφημιστική εταιρία «Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» στο δημιουργικό τομέα. (καμπάνιες, σχεδιασμός σήματος και εταιρικής ταυτότητας κλπ.).

   

 

 

icons gia site 08

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΑΠΚΑΡΗ

Γραφίστρια 

Η Βασιλική Σιάπκαρη γεννήθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Γραφιστικής στο Τ.Ε.Ε. Ευκλείδης της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (Σ.Γ.Τ.Κ.Σ.) του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Ολοκλήρωσε την πρακτική της σε διαφημιστική εταιρία της Θεσσαλονίκης καθώς και σε δημιουργικό τμήμα εταιρίας στην Ρώμη - Ιταλίας. Από τότε έχει εργαστεί ως γραφίστρια σε εταιρίες της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε σε σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πρόγραμμα Ψυχικής και Κοινωνικής υγείας με τίτλο “Θεραπεία μέσω τέχνης με βάση στα εικαστικά”. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη ζωγραφική και τα εικαστικά. Έχει συμμετάσχει σε έκθεση της Ζυρίχης στην Ελβετία (2020-2021) με προσωπικό της έργο. Σήμερα εργάζεται στη διαφημιστική εταιρία «Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» στο δημιουργικό τομέα. (καμπάνιες, σχεδιασμός σήματος και εταιρικής ταυτότητας κλπ.).

 

icons gia site 08

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ

Client Support & digital marketing

Η Ελένη Καλλιτσουνάκη γεννήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Δημοσιογραφία & ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε το 2019. Συνέχισε τις σπουδές της με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΑΠΘ στην Επικοινωνία με τίτλο «Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού». Έχει δουλέψει σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης ως δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε γνωστά site. Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας υποψήφιου Ευρωβουλευτή. Μιλάει αγγλικά και διαθέτει πτυχίο ECDL. Σήμερα εργάζεται στη διαφημιστική εταιρία «Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» στον τομέα της επικοινωνίας, των πωλήσεων και του ψηφιακού μάρκετινγκ .

   

    

 

icons gia site 09ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΧΑΡΗΣ

Web Developer & Digital Growth Expert

Ο Χάρης Μολυβιάτης γεννήθηκε το 1977 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε προγραμματισμό, τεχνολογία Η/Υ και δικτύων και είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google με εξειδίκευση στο  Google Adwords. Από το 2000 έχει συνεργαστεί με μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες πληροφορικής και διαφημιστικές εταιρίες της Β.Ελλάδας και έχει υλοποιήσει περισσότερα από 500 web projects . Στη Διαφημιστική Πυλαρινός προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία του στο κομμάτι της σχεδίασης & κατασκευής ιστοσελίδων, της ανάπτυξης web & mobile applications καθώς και της προώθησης των ιστοσελίδων με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) και με τη χρήση των social Media .

 

 

icons gia site 04ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ

Ο Αναστάσιος Κλειτσιώτης γεννήθηκε το 1972 στη Γερμανία. 
Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από το 1990-1994.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και κατέχει άδεια λογιστού – φοτοτεχνικού Α’ τάξης.
Το 1996 εργάστηκε στην διαφημιστική εταιρία ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΕΠΕ ως βοηθός λογιστού και αργότερα ως λογιστής.
Σήμερα εργάζεται στη διαφημιστική εταιρία «Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» ως λογιστής, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του στο οργανωμένο εσωτερικό λογιστήριο της εταιρίας.

 

 

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is a Joomla Security extension!