ΝΕΑ

φωτο5Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη 

Client Support & digital marketing

 

Είναι γεγονός ότι το digital marketing και τα e-shops αποτέλεσαν σανίδα σωτηρίας για τους επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν λόγω πανδημίας να κλείσουν τα φυσικά τους καταστήματα. Εάν είστε από τις επιχειρήσεις που δεν έχουν μπει ακόμα στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ κάντε το σήμερα! Το 2021 είναι πιθανό εάν δεν διαθέτετε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία να χάσετε πολλούς πιθανούς πελάτες.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τις κορυφαίες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ που πρέπει να εφαρμόσετε στις επιχειρήσεις το 2021.

φωτο5

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη 

Client Support & digital marketing

 

Η πανδημία κατάφερε ένα μεγάλο πλήγμα στις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να μη γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση. Παρ’ όλα αυτά όμως η ζωή έχει έναν κανόνα : Ποτέ μην τα παρατάς.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσετε απλές τεχνικές μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις σας που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στη μετά Covid εποχή.

φωτο5

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη

Client Support & digital marketing

 

Το content marketing είναι μία στρατηγική προσέγγιση του μάρκετινγκ που εστιάζει στη δημιουργία πολύτιμου και αποτελεσματικού περιεχομένου με σκοπό να προσελκύσει το κοινό και κατ’ επέκταση να αυξηθούν τα κέρδη. Είναι ένας τέλειος τρόπος να μιλούν όλοι για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με αποτέλεσμα η επιχείρηση σας να βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Το content marketing χρησιμοποιείται από κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Γιατί; Επειδή λειτουργεί και είναι αποτελεσματικό. Πλέον, το απαραίτητο συστατικό για μία πετυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ είναι το content.

φωτο5

 Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη 

Client Support & digital marketing

 

Το κλίμα αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έχει καταφέρει ένα μεγάλο πλήγμα στις επιχειρήσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη γνωρίζουμε όλοι.

Δεν είναι όμως λίγες οι περιπτώσεις των επιχειρήσεων που κατάφεραν μέσα στην πανδημία να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις τους και να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις. Πώς έγινε αυτό;

φωτο5

Γράφει η Ελένη Καλλιτσουνάκη 

Client Support & digital marketing

 

Φυσικά και υπάρχουν!

Καθημερινά, λαμβάνουμε πολλά emails . Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το email προκειμένου να επικοινωνήσουν το σκοπό τους, να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους, να προσεγγίσουν ενδεχόμενους πελάτες καθώς και για να ενημερώσουν τους ήδη υπάρχοντες για προσφορές και άλλα νέα.

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd