ΝΕΑ

Οφέλη του Responsive Design/Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Responsive Web Design 1

Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας, Δημιουργία Δυναμικής Προσαρμογής Ιστοτόπου σε Διαφορετικές Συσκευές

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των τεχνικών δημιουργίας ιστοσελίδων, είναι δεδομένη και ραγδαία. Η επιχείρησή σας, χρειάζεται ένα μοντέρνο και αναπροσαρμοσμένο στις νέες τεχνολογίες, ιστότοπο. Οι έννοιες User-interface και User-Experience, είναι πλέον διαδεδομένες και σημαντικές για να έχει μία ολοκληρωμένη και σωστή προβολή στο διαδίκτυο η επιχείρησή σας, μέσω της ιστοσελίδας.

Το User-Interface, δηλαδή, το περιβάλλον χρήστη, είναι το μέσο μεταξύ ανθρώπου και υπολογιστή (Human-Computer Interaction & User-Experience). Μία σωστά τεχνικά δομημένη σελίδα, δηλαδή, μία σελίδα που ακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογίες και βοηθάει το χρήστη να πλοηγηθεί ή να βρει τα προϊόντα/υπηρεσίες σας με ευκολία, ενδυναμώνει την κίνηση της ιστοσελίδας σας και ως επακόλουθο, τις πωλήσεις online/offline. Η δημιουργία της ιστοσελίδας, πρέπει να ακολουθεί τη λογική του χρήστη/πελάτη, και έπειτα από μελέτη, να δίνεται ένα αποτέλεσμα, όπου θα μειώνει τον κίνδυνο για τον χρήστη να κάνει περιττές κινήσεις για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρητικά, το εύλογο είναι ο χρήστης να βρίσκει αυτό που θέλει χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολύωρο scroll στη σελίδα, και να καταλήγει στην αγορά (εάν απευθυνόμαστε σε πελάτες eshop ) με λιγότερα βήματα/στάδια για την ολοκλήρωσή της.

 

 

Responsive web design Traffic Sales

 

Σε συνέχεια των νέων δεδομένων δημιουργίας ιστοσελίδας, αναπτύσσεται παράλληλα με την ανάπτυξη των φορητών/έξυπνων συσκευών και η ανάγκη για δυναμική προσαρμογή των ιστοσελίδων στις «έξυπνες» συσκευές. Η ποικιλία σε μέγεθος οθονών στις συσκευές κινητών και tablet, δημιούργησε την ανάγκη του Responsive design , δηλαδή, την αλλαγή εμφάνισης της ιστοσελίδας σε διαφορετικές συσκευές, η οποία ενδυναμώνει την εμπειρία του χρήστη (User-Experience) με την ιστοσελίδα. Εάν υποθέσουμε, ότι οι πωλήσεις της κινητής τηλεφωνίας με τα χρόνια αυξάνονται, και οι χρήστες προτιμούν τις φορητές συσκευές από τους σταθερούς υπολογιστές για την ενημέρωσή τους ή τις αγορές τους, τότε θα πρέπει να αντιληφθούμε τη νέα ανάγκη που προκύπτει για την επιχείρησή μας, αυτής του Responsive design .

Στην διαφημιστική εταιρία Πυλαρινός, γνωρίζουμε και δημιουργούμε έργα που ακολουθούν τα νέα πρότυπα σχεδίασης ιστοσελίδων, τα οποία χτίζονται με βάση την εμπειρία του χρήστη και την πλοήγηση αυτού στην ιστοσελίδα, σε διαφορετικές φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

 

plagio-logo.jpg

 

Μάθετε περισσότερα για τον Σχεδιασμό Ιστοσελίδων σε Responsive Design και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την κίνηση και τις πωλήσεις στην ιστοσελίδας σας…

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd