ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ιστορία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον πατέρα μου Τάσο Πυλαρινό σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, με μεγάλη φτώχεια και δυσπραγία τόσο στην αγορά όσο και στην επιχειρηματικότητα.

Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’70, και με όχημα το κινηματογράφο που ταξίδευε από πόλη σε πόλη για να δείξει τις καινούριες ταινίες της εποχής, αφού τότε η τηλεόραση δεν ήταν διαδεδομένο μέσο, ενώ υπήρχαν μόνο τα κανάλια της στρατιωτικής τότε ΥΕΝΕΔ.

Στα διαλείμματα της ταινίας, που ήταν υποχρεωτικά για να αλλάξει η μπομπίνα, έπαιζαν οι κάρτες που διαφήμιζαν τον μπακάλη της περιοχής, τον κρεοπώλη, το ταβερνάκι.

Σιγά σιγά με την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας, μπήκε η τηλεόραση στα σπίτια μας και αναπτύχθηκαν τα ΜΜΕ. Η Θεσσαλονίκη άνοιξε την αγκαλιά της στα τοπικά μέσα και επέτρεψε τις διαφημίσεις σε λεωφορεία, γήπεδα, προστατευτικά πεζοδρομίων.

Η εταιρία μας χρησιμοποίησε τα τότε μέσα για να επικοινωνεί με τους καταναλωτές και εκμεταλλεύτηκε την πληθώρα της επικοινωνίας, με γήπεδα μπάσκετ (χρυσή δεκαετία για τον Άρη και τον Πάοκ).

Η ομάδα μας επένδυσε στην τεχνολογία με τα πιο προηγμένα μηχανήματα για την εκάστοτε περίοδο, πρώτο μηχάνημα φωτοσύνθεσης, πρώτος mac, πρώτο scanner για αρνητικά δοκίμια, πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κτλ.

Αλλά πάντα βασίζαμε την επιτυχία μας στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πελάτες μας.

Το σήμερα

Πολλοί λένε ότι η επικοινωνία σήμερα με το ίντερνετ έχει αλλάξει δραματικά. Για εμάς η βάση παραμένει η ίδια. Εμπιστοσύνη και ανθρώπινες σχέσεις αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία της δουλειάς μας που προσαρμόσαμε στα νέα δεδομένα.

Η δουλειά μας είναι η στρατηγική μάρκετινγκ, η επικοινωνία και το branding.

Το κάνουμε καλά με μία ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων και είμαστε στη διάθεσή σας.

Δημήτρης Πυλαρινός

 

facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd