ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία μας ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971, όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα με το ίδιο αντικείμενο εργασιών και επιτυχημένη ανοδική πορεία.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Β.Ελλάδας και κατέχει μια καλή σειρά στην κατάταξη των διαφημιστικών εταιριών της Θεσσαλονίκης.

Παρέχει ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες που ξεκινούν από τη μελέτη marketing προϊόντων ή υπηρεσιών, προχωρούν στο σχεδιασμό της διαφημιστικής στρατηγικής, στον καθορισμό των Μέσων που θα χρησιμοποιηθούν με βάση το καθορισμένο κοινό που θα υποδεχτεί το μήνυμα και φτάνουν, τέλος, στην εκτέλεση των διαφημιστικών προγραμμάτων των πελατών της, καθώς και στην επιστημονική, με έρευνες, αξιολόγηση της επιτυχίας μιας καμπάνιας.

Η ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και κάθε είδους εξοπλισμό που επιτρέπει τη δημιουργία των εικαστικών και και κάθε είδους εργασιών που απαιτούνται για την υλοποίηση των διαφημιστικών στόχων των πελατών της. Επενδύει, επίσης, σε ανθρώπινο δυναμικό νέων επαγγελματιών με φρέσκιες ιδέες και δυναμισμό, ικανών να στηρίξουν την προβολή της σύγχρονης απαιτητικής αγοράς.

Η φιλοσοφία της συνοψίζεται σε λίγες λέξεις. Πιστεύει στην σύγχρονη δραστική επικοινωνία που φέρνει αποτελέσματα.

Αυτή την επικοινωνία θα προτείνει και σε σας, όταν εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες της.

 
facebook 3225 social 32twitter 32pinterest 32linkedin 32

 

elot

Google certifiedOK

360

DMC Firewall is a Joomla Security extension!